Mord og mysterier i Østerdalen

Mord og mysterier i Østerdalen - Morten M. | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten M.
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Mord og mysterier i Østerdalen.pdf
ISBN
8650118018230

BESKRIVELSE

Den tidligere bilmekaniker og uteligger Biggen, Oslo-gutten fra Nydalen, ønsker å følge Rousseaus ord om å vende tilbake til naturen. Det fører ham med sin sin Chevrolet Bel air 1957-modell til Atna i Østerdalen, hvor han får leie et ubebodd hus. Det blir imidlertid langt fra et fredfullt opphold i uberørt natur. I løpet av kort tid finner det sted flere grusomme mord. Og sporene peker mot dem som tidligere bodde i huset som Biggen har leid. Både den lokale lensmann og folka fra Kripos, som har blitt sendt til Koppang for å utforske drapene, tror at Biggen vet mer enn han vil ut med om saken, og han innkalles til stadig nye avhør. Biggens tidligere uteliggerkompis, psykologen Frank, tar turen til Atna for å hjelpe sin gamle venn. De finner sammen ut at drapene må ha forbindelse med dramatiske hendinger helt tilbake til krigens dager. Men løsningen på gåten ligger nærmere enn de tror.

MORD OG MYSTERIER I UTLANDET PrebzOgDennis. Loading...

Jeg likte førsteboka, og på vel et døgn hadde jeg lest andreboka også. Denne boken bygger på den første, så det er en fordel å ha lest den først. Fra forlagets omtale: Den tidligere bilmekaniker og uteligger Biggen, Oslo-gutten fra Nydalen, ønsker å følge Rousseaus ord om å vende tilbake til naturen.

RELATERTE BØKER