Mestringsbok ved psykose

Mestringsbok ved psykose - Geir Thingnæs, Jan Olav Johannessen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Thingnæs, Jan Olav Johannessen
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Mestringsbok ved psykose.pdf
ISBN
3115315503207

BESKRIVELSE

Psykose kan virke skremmende, ikke minst for den som har eller har hatt det, men også for pårørende og venner. For behandlere kan en psykose virke uforståelig, og en kan føle seg maktesløs. Denne boken er en arbeidsbok og et hjelpemiddel som viser til viktige elementer og hjelpemidler i behandlingsopplegget ved alvorlige forvirringstilstander. Behandlingen er et samarbeidsprosjekt mellom pasient og behandler. Hensikten med boken er å lære seg mestringsstrategier som retter seg mot de psykotiske symptomene, slik at forvirringstilstanden kommer under kontroll og plagene blir dempet. Den kan ikke løse alle problemer, men vil være en veiviser til mestring.

For behandlere kan en psykose virke uforståelig, og en kan føle seg maktesløs. Denne boken er en ... Denne boka er bygd opp som en arbeidsbok, og det er tanken at leseren skal kunne bruke den aktivt ved å tegne og skrive i den.

Program Hva er miljøbehandling? Kjernebegreper i miljøbehandling: Håp, Relasjon, Validering, mestring, emosjonelt klima, lav-affektiv samhandling . Observasjoner . Psykose.

RELATERTE BØKER