Mestringsbok ved psykose

Mestringsbok ved psykose - Geir Thingnæs, Jan Olav Johannessen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Thingnæs, Jan Olav Johannessen
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Mestringsbok ved psykose.pdf
ISBN
6091000062311

BESKRIVELSE

Psykose kan virke skremmende, ikke minst for den som har eller har hatt det, men også for pårørende og venner. For behandlere kan en psykose virke uforståelig, og en kan føle seg maktesløs. Denne boken er en arbeidsbok og et hjelpemiddel som viser til viktige elementer og hjelpemidler i behandlingsopplegget ved alvorlige forvirringstilstander. Behandlingen er et samarbeidsprosjekt mellom pasient og behandler. Hensikten med boken er å lære seg mestringsstrategier som retter seg mot de psykotiske symptomene, slik at forvirringstilstanden kommer under kontroll og plagene blir dempet. Den kan ikke løse alle problemer, men vil være en veiviser til mestring.

Tidlige tegn på psykose Når bør man søke hjelp? Behandling ved psykose Mestringsbok ved psykose. Geir Thingnæs (Spiral) 359 kr.

Sendes i dag. Kjøp boken Mestringsbok ved psykose av Geir Thingnæs, Jan Olav Johannessen (ISBN 9788282172400) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER