Forstyrret barn - forstyrret liv

Forstyrret barn - forstyrret liv - Anna Luise Kirkengen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Luise Kirkengen
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Forstyrret barn - forstyrret liv.pdf
ISBN
4986459233918

BESKRIVELSE

Anna Luise Kirkengen har vært allmennlege i Oslo i tretti år. Gjennom mange, mange møter med mennesker har hun lært at vond og vanskelig erfaring kan gjøre syk. Spesielt gjelder det for erfaringer som det ikke kan og ikke skal snakkes om. Derfor er hun blitt forsker. I denne boken omtaler hun studier som viser at vond og vanskelig erfaring bidrar til sykdom. Og hun forteller historier som handler om hvordan dette skjer. Boken er tilrettelagt og støttet av Leser søker bok.

Anna Luise Kirkengen har vært allmennlege i Oslo i tretti år. Gjennom mange, mange møter med mennesker har hun lært at vond og vanskelig erfaring kan gjøre syk.

Annonser som beveger på seg forstyrrer barna mest. Det viser en svensk studie som har målt hvor på nettsida barna har blikket. «Mentalt forstyrret» Han vet godt hva han snakker om.

RELATERTE BØKER