En muslimsk mors kamp

En muslimsk mors kamp - Azra Gilani, Maria Gilani | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Azra Gilani, Maria Gilani
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
En muslimsk mors kamp.pdf
ISBN
4514501609716

BESKRIVELSE

Dette er en unik fortelling fra innsiden av det pakistanske miljøet i Norge. Azra Gilani (67) var blant de første arbeidsinnvandrerne som kom til Norge, og forteller nådeløst ærlig om oppturer, nedturer og utfordringer. Hun mener blant annet at nøkkelen til god integrering starter hos kvinnene. Denne boken er både en sterk leseopplevelse samtidig som det er en brannfakkel inn i den norske integreringsdebatten. **Boken du bør lese etter "To søstre"! «Azra Gilanis historie om sitt liv er også en viktig bok om Norges vei til å bli et flerkulturelt samfunn» TERNINGKAST FEM av Marius Wulfsberg i Dagbladet

Politikerne hankes inn for å svare på hvordan de mener dette skal løses. Tid og sted: Håndverkeren, Oslo, kl. 12.00-14.00 Del 1: En muslimsk mors kamp I 1971 ankom den unge kvinnen Azra Gilani fra Pakistan til Norge som arbeidsinnvandrer.

22 39 68 00 [email protected] ... En muslimsk mors kamp. Lytt.

RELATERTE BØKER