Den gåtefulle Oberon Qvist

Den gåtefulle Oberon Qvist - Knut Nærum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Den gåtefulle Oberon Qvist.pdf
ISBN
7740923744038

BESKRIVELSE

Kvinnen som ingen kunne ha kvalt. Soldaten som kom hjem ett år etter sin død.Boken som drepte. Dette er tre av mysteriene som privatdetektiven Oberon Qvist løser, og som krimforfatteren Kjell Nilsen har nedtegnet. I det åttende og siste mysteriet er Qvist selv blitt en gåte, mens Nilsen frykter for sitt liv og er gått i dekning på et nedlagt fyr. Alt kan forklares. Alle historiene henger sammen. Som Nilsen skriver: «Tegnene var der. Jeg skulle ha fulgt bedre med.»Den gåtefulle Oberon Qvist er Knut Nærums oppfølger til Døde menn går på ski, De dødes båt og Voodoo på vestkanten.

Boken som drepte. Dette er tre av mysteriene som privatdetektiven Oberon Qvist løser, og som krimforfatteren Kjell Nilsen har nedtegnet.

Soldaten som kom hjem ett år etter sin død. Boken som drepte.

RELATERTE BØKER