Amerikabrevet

Amerikabrevet - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Amerikabrevet.pdf
ISBN
8527115206471

BESKRIVELSE

Elen nekter å tro at Andrine har vært bergtatt og truer med å sende henne hjem om hun ikke forteller sannheten. Torstein Tøgge dukker opp, og Elen gir ham en overhaling. Han kommer med en pakke som er adressert til Elen og Sigmund, men med Thorines navn i parentes. Elen gleder seg til å høre nytt fra Amerika. Et brev falt på gulvet, og Sigmund bøyde seg etter det. Elen gispet og sitret av spenning. - Les høyt, sa hun med skjelvende stemme og lukket øynene i glede over å skulle høre ham lese om livet i Quebec. Hun ventet. Hvorfor leste han ikke? Hun gløttet på et øye. Han sto som forstenet og stirret på arket som han hadde brettet ut. - Hva er det? hvisket hun og kjente redselen komme krypende, for at noe var galt, var tydelig. Ikke et glimt av smil var å øyne hos Sigmund.

Gamle aviser kan innholde så mangt. Den 24.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788251629287 Amerikabrevet Norsk Utvandrermuseum på Åkershagan i Ottestad har åpen temakveld torsdag klokka 19.00 med visning av filmen «Amerikabrevet» (The Letter from America) og kåseri med glimt fra museets brevsamling. Amerikabrevet. 70 likes.

RELATERTE BØKER