Aldri tilgi

Aldri tilgi - Trude Teige | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Aldri tilgi.pdf
ISBN
6645483027288

BESKRIVELSE

Før den nye justisministeren skal gå på Stortingets talerstol for første gang, mottar han en tekstmelding fra en som kaller seg Hevneren. I Kanal 4 blir en profilert sjef beskyldt for seksuelle overgrep, like etter mottar også han en trusselmelding.Samtidig blir det funnet en død mann på en forfallen gård i Asker. Under arbeidet med å identifisere mannen, oppdager politiet en torturinnretning som nylig har vært i bruk på låven. Hvem er den døde mannen? Og hvem stammer blodet på låven fra? Journalisten Kajsa Coren arbeider med en TV-dokumentar om #Metoo i Norge. Alt tar en uventet vending da politiet får en forsvinningssak å oppklare, og Kajsa oppdager en sammenheng mellom den, justisministeren og den døde på gården.

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer; - Jeg har tilgitt det tyske folk, men mamma kan jeg aldri tilgi, sier Maria til Norsk Ukeblad. Mistet troen på fremtiden.

Trude Teige. Serie: Kajsa Coren 6 Anmeldelser Teige skriver svært troverdig, og man kan lure på om det det hun skriver om er noe hun har sett på nært hold under sin tid i mediebransjen. Aldri tilgi.

RELATERTE BØKER