Visdom og forstand

Visdom og forstand - Kenneth Jensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Jensen
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Visdom og forstand.pdf
ISBN
4282413427083

BESKRIVELSE

Dette er en bok med ordspråk og visdomsord.Den er til enhver som ønsker seg åndelig og sjelelig vekst og fremgang.I boken behandles viktige emner som ny start i livet, prøvelser, livsmot, kjærlighet, glede, tro, tvil, lykke, fornyelse og fremgang.Denne boken viser på en sunn og balansert måte hvordan mennesket kan få del i Guds velsignelser, personlig vekst og utvikling i hverdagen.Boken er skrevet i en poetisk språkdrakt og utfordrer leseren til selv å ta egne gode og meningsfylte valg for sitt liv.Kenneth Jensen har en Bachelorgrad i teologi fra ATH.

(Job 26: 7-14; Sl 92: 5, 6) Det at Job betraktet Guds visdom og forstand, som kommer til uttrykk i det materielle skaperverk, hjalp ham imidlertid til å se seg selv i det rette forhold til Skaperen og ydmykt erkjenne sin egen mangel på forstand. Kjøp Visdom og forstand fra Bokklubber Dette er en bok med ordspråk og visdomsord. Den er til enhver som ønsker seg åndelig og sjelelig vekst og fremgang.

De vise «gjemmer på kunnskap», slik at de har et forråd av kunnskap å øse av. ( Ord 10: 14 ) «Visdommen er det viktigste», heter det, men det sies også: «Med alt du skaffer deg, skaff deg forstand.» Les Visdom og forstand boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER