Sokker - fra tåa og opp

Sokker - fra tåa og opp - Marion Louise Rindsem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Louise Rindsem
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
Sokker - fra tåa og opp.pdf
ISBN
9174354885678

BESKRIVELSE

Morsom og enkel sokkestrikk med tå-opp-teknikkDen populære strikkebloggeren Marion Louise Rindsem slår et slag for sokkestrikk og den praktiske tå-opp-metoden! Gjennom 40 ulike oppskrifter blir du kjent med den morsomme teknikken som gjør sokkestrikk til en lek. I boken finner du et stort spenn av fine og festlige sokker - fra ensfargede, sommerlige ankelsokker til lekker hullstrikk og flerfargede mønstersokker. Naturligvis har også de klassiske, varme bestemorlestene som er så gode å ha i støvlene på kalde vinterdager, fått sin plass. Marion har dessuten laget sokkeoppskrifter av sine mest populære mønstre for luer og sjal.

En himmelsk fornemmelse! Slut med klirrende pinde der falder på gulvet, hænger fast i blusen el, når man vælger den forkerte "frie pind" og hiver alle masker af.....Suk! Men alt er helt forandret efter ca. 42 år.

Etter at flere har vist interesse for å lære seg å strikke sokker ved å starte med tåen og strikke opp, har jeg forsøkt å lage en "oppskrift" på dette. Kjøp 'Sokker, fra tåa og opp' av Marion Louise Rindsem fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202626969 Gratisoppskrift: Tå-opp bladsokker Av Redaksjonen, 1.

RELATERTE BØKER