Saltøy og hesteutstyr

Saltøy og hesteutstyr - Sarah Muir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Muir
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Saltøy og hesteutstyr.pdf
ISBN
8457335719978

BESKRIVELSE

SALTØY OG HESTEUTSTYREn bok om hesteutstyr har ikke tidligere vært gitt ut på norsk. Her kommer den! Her får du god informasjon om alt du trenger av utstyr til ridning, trening og stell av ridehester.Du får kvalifiserte råd om utstyr for sikker håndtering, transport og ridning; dressur, sprang- og westernridning, show, feltritt, tur . og distanseridning. Råd om vedlikehold er også med.Saltøy og hesteutstyr er en omfattende bok og sannsyneligheten for at du vil lære noe nytt er stor, enten du er nybegynner eller gammel i gamet! I tillegg til det være interessant rent faglig, er den fylt av over 450 flotte bilder av utstyr og hester i aksjon.

Her kommer den! Her får du god informasjon om alt du trenger av utstyr til ridning, trening og stell av ridehester. Hestebøker i alle varianter selges. De fleste er lest en gang, evt bare bladd fort gjennom/helt nye.

Rikt illustrert. Noen mindre bruksspor på omslagspermene.

RELATERTE BØKER