Regnskapet: en prinsipiell innføring

Regnskapet: en prinsipiell innføring - Tor Busch | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Busch
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Regnskapet: en prinsipiell innføring.pdf
ISBN
9517816586182

BESKRIVELSE

Pedagogisk suveren innføring i regnskapets grunnprinsipperGrundig innsikt i regnskapsteori er nødvendig for alle som skal arbeide med bedriftsøkonomiske problemstillinger. Men det er lett å bli overveldet av fagets detaljrikdom, og de bærende prinsippene blir lett utydelige. I denne boken er først og fremst de grunnleggende prinsippene i regnskapet i fokus. Forfatteren har lagt stor vekt på tilrettelegging av stoffet, og det er til hvert kapittel tatt med en grundig oppsummering med presise definisjoner. Boken henvender seg til studenter som tar innføringskurs i regnskap. Med sin klare struktur og mange øvingsoppgaver er den også veldig godt egnet for selvstudium. Denne 4. utgaven er blant annet oppdatert med hensyn til endringer i lover og regler.

ISBN-13: 9788215024875 ISBN-10: 8215024874 Kjøp Regnskapet fra Bokklubber Pedagogisk suveren innføring i regnskapets grunnprinsipperGrundig innsikt i regnskapsteori er nødvendig for alle som skal arbeide med bedriftsøkonomiske problemstillinger. Men det er lett å bli overveldet av fagets detaljrikdom, og de bærende prinsippene blir lett utydelige. Denne guiden gir deg en innføring i det aller viktigste om regnskapsføring.

Prøv Regnskap gratis. Se en introduksjon til regnskapsføring og fakturering i Conta: utg 100kr Fra valg til velferd : innføring i stats- og kommunalkunnskap Forfatter: Stigen, Inger Marie ; Kolltveit, Kristoffer ; Winsvold, Marte S.

RELATERTE BØKER