Kvinner som dreper

Kvinner som dreper En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Kvinner som dreper.pdf
ISBN
8707675380607

BESKRIVELSE

Vi fortsetter suksessen med krim fra virkeligheten, og her blir du bedre kjent med kvinners forbrytelser, og hva som får dem til å gå så langt at de dreper. Der mannlige mordere ofte er motivert av sinne og impuls, har kvinner mer komplekse motiver. De kan være drevet av rasende sjalusi, en forvridd hevn etter opplevelser fra barndommen eller et pengebegjær som tar helt overhånd. De kvitter seg med brysomme leieboere og ektemenn på utradisjonelt vis og danner farlige forbindelser som tar en nådeløs, grusom hevn. I dette bokasinet finner du kvinner som parterer og koker ofrene sine, som graver dem ned i hagen eller som dreper sine klassekamerater fordi det er mandag. Forestillingen om den gode mor står dessuten for fall; det finnes virkelig dårlige mødre.

Vi fortsetter suksessen med krim fra virkeligheten, og her blir du bedre kjent med kvinners forbrytelser, og hva som får dem til å gå så langt at de dreper. Rapporter om Rohingya-utryddelsen i Myanmar: Soldater gjengvoldtar kvinner og dreper barn. Myanmarske militære styrker har begått omfattende voldtekter av kvinner og jenter, og drept små barn ... Kvinner som dreper Tolv kvinner er stroppet fast og henrettet i moderne tid i USA.

Se så mye du vil. Kvinner som dreper - heftet, Norsk, 2018. 155,-Sendes innen 1-3 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

RELATERTE BØKER