Kroppens skjulte intelligens

Kroppens skjulte intelligens - Åse Dragland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Dragland
DIMENSJON
5,39 MB
FILNAVN
Kroppens skjulte intelligens.pdf
ISBN
1194764070070

BESKRIVELSE

"Det er viktigere å kjenne hva slags person som har en sykdom, enn å kjenne hvilken sykdom en person har." I dag ligger Norge på Europa toppen i kronisk smerte, vi spiser piller som aldri før, stadig flere barn får stresslidelser og tallet på sykemeldte og uføretrygdede øker. I dag er vi vant med å oppsøke lege og støtte oss til legens råd når vi føler at kroppen ikke fungerer som den skal. De siste årene har forskning gitt oss ny kunnskap som avdekker den nære kontakten mellom kropp og sinn. Hva vi tenker, hvilke holdninger og hvilken innstilling vi har til livet, påvirker helsen vår, samtidig som kroppen synes å ha en innebygd evne til å helbrede seg selv. Placeboforskning viser at sterke forventninger om en bedring av smerte eller sykdom, gir samme virkning som de sterkeste medisiner vi kjenner i dag. Følelsen alene utløser kjemiske stoffer og skaper påviselige fysiske endringer i kroppen. Er det mulig å utnytte denne kunnskapen? Kan vi gjennom mer bevisst tankevirksomhet lære oss å ta mer ansvar for egen helse?

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at både vores tanker, ... Det betyder, at hun intuitivt kan scanne en klients krop for fysiske sygdomme og belastninger og tune ind på de skjulte følelsesmæssige, mentale og spirituelle årsager til deres ubalancer ... Ny bok anbefales - Kroppens skjulte intelligens ved Åse Dragland.

Hva vi tenker, hvilke holdninger og hvilken innstilling vi har til livet, påvirker helsa vår, samtidig som kroppen vår synes å ha en innebygd evne til å helbrede seg selv. Dette er noen av temaene Åse Dragland behandler i sin bok Kroppens skjulte intelligens. De siste årene har forskning gitt oss ny kunnskap som avdekker den nære kontakten mellom kropp og sinn.

RELATERTE BØKER