Forrådte testamenter

Forrådte testamenter - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Forrådte testamenter.pdf
ISBN
4756669528732

BESKRIVELSE

I essaysamlingen Forrådte testamenter videreutvikler Milan Kundera sine synspunkter om den europeiske romanen. Han beskriver romanens humoristiske ånd, dens spesielle slektskap med musikken, og dens eksistensielle visdom.Kundera undersøker erindringen som glemselens form, indiskresjonen som vanen og regelen, og vår omgang med avdødes vilje. Forfatteren dokumenterer hvordan vi har forrådt de kunstneriske testamentene til sentrale skikkelser som Bach og Beethoven, Stravinski og Janácek, Rabelais og Cervantes, Flaubert og Joyce, Musil og Hemingway, Kafka og Rushdie.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede romaner, essays og noveller på norsk, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Kundera undersøker erindringen som glemselens form, indiskresjonen som vanen og regelen, og vår omgang med avdødes vilje. Slik setter du opp et testament. Et testament må være klart formulert.

Oversatt fra fransk av Kjell Olaf Jensen. Originaltittel: Le ... Hvis det er flere testamenter med motstridende innhold, vil det siste testamentet legges til grunn.

RELATERTE BØKER