Et norsk hus

Et norsk hus - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Et norsk hus.pdf
ISBN
4536935879497

BESKRIVELSE

Vigdis Hjorth er tildelt Aschehougprisen 2015 for sitt forfatterskap.Vinner av Dobloug-prisen 2015. Alma er glad i det gamle tømmerhuset sitt med tomten som strekker seg opp mot skogen. Det er et ganske velstående nabolag, og hun er skilt, med voksne barn, og jobber som tekstilkunstner. For å overleve kreerer hun faner for korps og fagforeninger, og leier ut en del av huset. Nå flytter et ungt polsk par inn.

Vi har boliger og kontorbygg, driftsbygninger for landbruket med husdyr- og ... Om Norske Hus; Personvern; Skjul filter Vis filter. Faro Moderne.

Derfor benytter jeg meg blant annet av affektteori i lesningen. Jeg argumenterer for å fokusere på andre typer forskjellighet enn kultur- og verdiforskjeller. Et hus er en frittstående, permanent konstruksjon, som brukes til bosted, lagring eller lokalitet for ulike typer aktiviteter.

RELATERTE BØKER