En for laget

En for laget - Øyvind Alsaker, Atle Nielsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Alsaker, Atle Nielsen
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
En for laget.pdf
ISBN
2029562627313

BESKRIVELSE

En for laget viser hva som skjedde da Solskjær tok med seg arven fra sir Alex Ferguson inn i dagens United-garderobe. Det ble et møte mellom klubbens stolte kollektive tradisjon og en fotballvirkelighet der individene krever stadig større plass og oppmerksomhet. Men fortellingen om Solskjærs United er også en historie om en pågående renessanse i europeisk fotball, en utvikling der stadig flere topplag ser verdien av langsiktig lagbygging fremfor kortsikte stjernekjøp. Der spillerne er forventet å sette felleskapets interesser foran sine egne, og ta en for laget, slik Solskjær gjorde gjennom hele sin lange karriere i United-drakten.19. desember 2018 kunngjorde verdens største fotballklubb at de hadde ansatt Ole Gunnar Solskjær som sin midlertidige manager. I halvåret som fulgte skulle nordmannen skrive fotballhistorie, først ved å bli den eneste treneren i Manchester Uniteds historie til å vinne sine åtte første kamper, deretter ved å lede laget gjennom deres dårligste rekke med bortekamper siden 1981.Med Solskjærs første 30 kamper som ramme forteller Øyvind Alsaker og Atle Nielsen en medrivende historie om en nærmest utenkelig snuoperasjon og en tilsvarende ubegripelig nedtur.

For innkomne forslag bør styret lage en uttalelse til forslaget, der det fremgår om styret støtter forslaget eller ikke. ‎En podkast om fotball og livet. For annonsering: [email protected] og [email protected] Både USAs president og landets utenriksminister har den siste tiden uttalt at det eksisterer beviser på at koronaviruset er laget ved et kinesisk laboratorium.

juni 2020. Hele Lagsfamilien samles annenhvert år for å sette retning for Laget.

RELATERTE BØKER