Carl Barks

Carl Barks - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Carl Barks.pdf
ISBN
6093904565065

BESKRIVELSE

Et av de mest fascinerende temaene hos Barks er Skrue og Donalds møter med små, rare folk - alt fra pygméindianere til små grønne menn fra verdensrommet. Og nå skal vi oppdage at fascinasjonen ikke slutter ved at de er små og eksotiske - like interessant er det at Barks har ønsket å si oss noe i disse møtene. Historiene er valgt ut og kommentert av Barks-ekspert og litteraturkjenner Geoffrey Blum. Utvalget omfatter noen av våre absolutte favoritter, bl.a. "Eggmysteriet" som er spesielt berømt i Norge for at de små raringene snakker Vossamål.

Barks var fødd i Oregon.Foreldra var gardbrukarar, og familien flytta mykje rundt i Statane for å søkja lukka. Carl Barks (Merrill, 27 marzo 1901 - Grants Pass, 25 agosto 2000) è stato un fumettista, illustratore e pittore statunitense. È considerato uno dei più grandi maestri della storia del fumetto.Tra gli autori di fumetti Disney più amati e celebrati, ha influenzato diverse generazioni di artisti e illustratori, grazie alla sua fervente creatività.

Carl Barks (1901-2000), kendt som Den Gode Tegner, er alle tiders bedste og mest berømte tegneserieskaber - kendt som Anders Ands far.Carl Barks var i perioden 1935-1942 med til at lave 36 Disney-kortfilm, men blev alligevel aldrig rigtig nogen succes som filmmager. Kjøp Carl Barks' Andeby fra Tanum Legender og overtro har et sterkt grep om Andeby. Blant annet har byen sin egen ulykkesdag, Svart-onsdag, da alle må rømme byen for ikke å bli rammet av ulykker! Skurker kan lett spille på slik frykt, noe B-gjengen gjør med sin oppdiktede pirat, men de er så lettskremte at de selv hopper til sjøs av det hjemmelagde gjenferdet. Carl Barks, Writer: è solo questione di punti di vista.

RELATERTE BØKER