Vestalinnen

Vestalinnen - Astrid Nordang | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Nordang
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Vestalinnen.pdf
ISBN
8147002959213

BESKRIVELSE

Romanen er lagt til antikkens Roma under keiser Augustus.Hun vokser opp som den yngste av fem søstre i en rikmannsfamilie. Hun blir prestinne for guden Vesta, og som vestalinne er Faustina priviligert. Etter hvert blir hun trukket inni en malstrøm av intriger, svik og maktspill, og til slutt møter hun også kjærligheten. Da hun avga kyskhetsløftet for å bli vestalinne, visste hun at hun ville bli levende begravet dersom hun brøt løftet.

Faustina forteller sin historie fra graven. Hun vokser opp som den yngste av fem søstre i en.. Definition, Rechtschreibung, Synonyme und Grammatik von 'Vestalin' auf Duden online nachschlagen.

Hun vokser opp som den yngste av fem søstre i en rikmannsfamilie. Hun blir prestinne for guden Vesta, og som vestalinne er Faustina priviligert. Romanen er lagt til antikkens Roma under keiser Augustus.

RELATERTE BØKER