Tysk ordbok

Tysk ordbok - Herbert Svenkerud, Helge Parnemann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbert Svenkerud, Helge Parnemann
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Tysk ordbok.pdf
ISBN
9717281561475

BESKRIVELSE

Tysk ordbok består av en tysk-norsk del med over 29 000 oppslagsord og en norsk-tysk del med over 27 000 oppslagsord. Ordboka er spesielt tilpasset elever i den videregående skolen, men passer også godt for studenter og alle som bruker tysk privat eller på jobben.Boka er oppdatert i 2016 og har detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning. Som alle Cappelen Damms ordbøker er Tysk ordbok lett og rask å slå opp i med tydelig markerte oppslagsord og et lekkert og funksjonelt design. over 56 000 oppslagsord faste uttrykk alfabetisk ordnet under tilhørende oppslagsord tusenvis av eksempler fra moderne tysk og norsk lett å finne fram til riktig ord og betydning detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning for de tyske ordene også i den norsk-tyske delen ordtak og faste vendinger i egne rammer minigrammatikk, nyttige faktasider og kart tillatt brukt ved eksamen i ungdomsskolen og den videregående skolenOrdboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind og kan åpnes flatt. Finnes også i digital utgave, se www.clarify.no.

Bläddra 189 861 fraser och 28 925 331 färdiga översättningsminnen. Gratis. Svenska - tyska ordbok online på Glosbe.

DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. Tysk-svenskt lexikon: bokstavssökning. Du kan slå upp översättningar i den tyska ordboken för hand, precis som när du bläddrar i en tryckt tysk ordbok.

RELATERTE BØKER