Om kjærligheten

Om kjærligheten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Om kjærligheten.pdf
ISBN
9602768535351

BESKRIVELSE

I denne boka er det samlet ord om kjærlighet - kjærlighet mellom to, Guds kjærlighet, og nestekjærlighet. Sitatene er hentet fra Bibelen og fra personer som er kjent for sine god ord om kjærlighet.

Det handler ikke bare om den unike følelsen du forbeholder din ektefelle eller partner. EN ILLUSJON: Å være hekta på «drømmeprinsen», eller «drømme­prinsesssen», kan være som å løpe med utstrakte hender mot en illusorisk oase i ørkenen, skriver Sissel Gran i dette utdraget fra boken Hekta på et håp om kjærlighet.Foto: Aurora Nordnes. Disse ordene fra Jesus om kjærligheten blir kalt for det dobbelte kjærlighetsbudet. Denne dobbeltheten - at forholdet til både Gud og mennesker være preget av kjærlighet - er kristendom i et nøtteskall.

Det skorter ikke på kjærlighetsdikt i litteraturen, og vi har valgt ut tre av de vakreste vi vet om. Selv om stjerna, som nevnt, har gått gjennom flere brudd, mener Aniston at hennes tidligere forhold bare styrker troen hun har på kjærligheten. - Selv når det er skummelt, selv når det gjør ... Om å finne kjærligheten på ny: - Krevende VANSKELIG: Komiker Nils-Ingar Aadne er gjest i den nyeste episoden av «Ida med hjertet i hånden».

RELATERTE BØKER