Mrs. Lewis

Mrs. Lewis - Patti Callahan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patti Callahan
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Mrs. Lewis.pdf
ISBN
6761250327289

BESKRIVELSE

I romanen møter vi Joy Davidman som endret livet til den respekterte litteraturhistoriker og forfatter C.S. Lewis. Joy, selv poet og forfatter fra den amerikanske østkysten, levde i en tid da kvinner helst ikke skulle ha en stemme - men hennes kjærlighet til Jack ga dem begge stemmer de ikke visste de hadde. Romanen er både en fascinerende historisk roman og et glimt inn i en forfatters liv, men mest av alt er dreier den seg om kjærlighet - til litteratur og ideer og et forhold mellom mann og kone som til sist skulle vise seg ikke å være umulig likevel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252004632 Romanen "Mrs Lewis" er både en fascinerende historisk roman. Et glimt inn i en forfatters liv, men mest av alt er dreier den seg om kjærlighet.

Lewis av Patti Callahan (ISBN 9788252004632) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER