Mennesket og havet

Mennesket og havet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Mennesket og havet.pdf
ISBN
4910756584950

BESKRIVELSE

Denne utgaven av "Mennesket og havet" inneholder blant annet flere bidrag om internasjonal og transnasjonal maritim historie. Artiklene handler om store verdenshistoriske begivenheter, slik som kolonialiseringen av Kongo, Napoleonskrigene og den russisk-japanske krig. Maritim virksomhet har ført mennesker og fartøyer til verdensbegivenhetene, og boka forteller om hvordan dette har påvirket livet og skjebnen til noen av dem. Bokserien "Mennesket og havet" er det viktigste forumet for presentasjon av kulturhistorisk forskning i Norge innenfor fagområdene maritim arkeologi, etnologi og historie. Årbøkene spenner vidt, og de inneholder både artikler skrevet for den allment interesserte leser og fagfellevurderte vitenskapelige artikler med oppdatert forskning på maritim historie og beslektede emner.

19 ... Og slik bringes nærings-energien oppover i en næringskjede, via dyreplankton til ulike fiskeslag, sjøpattedyr og fugl inntil deler av den havner hos mennesket som mat fra havet. Fordi næringskjeden starter med produksjonen av planteplankton, kalles disse organismene gjerne for "havets gress". MENNESKET og havet - sild og torskefisket.

Vårt daglige brød. Tilbake til episodelisten Mennesket og havet.

RELATERTE BØKER