Kan ein lære å bli forfattar?

Kan ein lære å bli forfattar? - Eldrid Lunden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldrid Lunden
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Kan ein lære å bli forfattar?.pdf
ISBN
8793793181190

BESKRIVELSE

Eldrid Lunden har vore ein pionér i arbeidet for å få oppretta forfattarstudier i Norge; ho fekk jobben som kunstnerisk leiar ved forfattarstudiet i Bø ved oppstarten, og etter 29 år i stillinga er det ingen som kan toppe hennar erfaring og historiske kompetanse på området. Det er difor særdeles relevant når ho no for første gong skriv om faget og studiet si enno korte historie - og framtidige utfordringar. Ho spør seg kvifor forfattarutdanninga blei til, og kvifor ho har fått den forma ho har fått, kva for krefter som jobba mot, kva som kunne vore annleis - og om det heile har noko for seg.Kan ein lære å bli forfattar? er både historieskriving, kulturpolitikk og poetikk. Ein must-read for både forfattarar (etablerte som uetablerte), undervisarar og lesarar.

Denne boken er skrevet av forfatter Eldrid Lunden. Og denne forfatteren skuffer aldri! Men kan man egentlig lære seg å bli forfatter? Man kan i hvert fall utvikle et talent, påpeker Christiansen, som forklarer at det er nettopp dette prinsippet en kunstfaglig utdanning er basert på. Pris: 215,-.

oktober 1940 I Naustdal) er ein norsk lyrikar og professor i skrivekunst.. Ho er utdanna cand.

RELATERTE BØKER