Hva skal vi med stjerner nå?

Hva skal vi med stjerner nå? - Espen Olafsen, Per Arne Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Olafsen, Per Arne Dahl
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Hva skal vi med stjerner nå?.pdf
ISBN
6411699698536

BESKRIVELSE

Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien. I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder. Jentene deres, mamma Elfrid og veslejenta Frøya omkom i bølgen. En liten gutt opplevde et stort tap. En tøff fotballtrener startet sitt livs mest avgjørende kamp: kampen for å skape et meningsfylt liv sammen med Balder, gjennomleve sorgen og gjenfinne orden i det kaos de ble rammet av. Dette er en bok om livets pris, men også en fortelling om livets og kjærlighetens gave.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Hva skal vi med stjerner nå? fra Bokklubber Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien.I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder.

Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien. I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder.

RELATERTE BØKER