Frihet, likhet, Island

Frihet, likhet, Island - Mímir Kristjánsson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mímir Kristjánsson
DIMENSJON
4,15 MB
FILNAVN
Frihet, likhet, Island.pdf
ISBN
2077229739836

BESKRIVELSE

Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som tror på alver og har laget en egen app for å hindre søskebarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge. Mímir Kristjánsson flytter den andre veien. Han er blakk, singel og snart 30. Frihet, likhet, Island er en bok om en liten manns 30-årskrise og et lite lands finanskrise. Fra nimenningen til Björk og Nobelprisvinner Halldór Laxness kommer en annerledes reisebok for deg som vil se mer av Island enn Geysir og Den blå lagune. Med kart, ordliste og reisetips.

Frihet, likhet ... Liberté, égalité, fraternité ([li.bər.te, e.ga.li.te, fra.ter.ni.te], fransk for «frihet, likhet, brorskap») er nasjonalt motto for Frankrike og Haiti.Det er en kortere variant av Liberté, égalité, fraternité, ou la mort!, («Frihet, likhet, brorskap eller døden!»), slagordet for den franske revolusjonen i 1789. Henvisningen til «døden» ble fjernet da det i for stor grad ble ... Frihet, likhet, Island en saga om en mann og et land i krise Mímir Kristjánsson.

Mímir Kristjánsson flytter den andre veien. Kjøp Frihet, likhet, Island fra Tanum Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som har skrevet verdens største sagaer, men som trenger en egen app for å hindre søskenbarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge. Frihet, likhet, Island treffer ikke med alt den prøver på, la det være sagt med en gang.

RELATERTE BØKER