Superfeil

Superfeil - Max Brunner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Brunner
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Superfeil.pdf
ISBN
1888500307624

BESKRIVELSE

SUPERHELT ELLER HELT SUPER, MED NOEN FEIL En pingles dagbok møter Big Hero 6 Tolv år gamle Marshall Preston er en defektiv - en person med overmenneskelige evner som blir begrenset av noen veldige menneskelige egenskaper. Lasersyn er ikke så kult når du er skjeløyd, og det er ganske kjipt å fly når du må spy hver gang du prøver. Marshall har kjempelyst til å bli med i en superheltgruppe, men defektiver er ikke akkurat superheltmateriale. Men da han avslører en plan om å knuse de beste superheltene som finnes, må Marshall og hans ikke-fullt-så-supre venner bevise at selv om du er en defektiv, kan du fortsatt være en helt.

Han kan fly og når han flyr så spyr han. Han kan også skyte laser han skyter bra en vei og skyter kjempedårlig en annen vei. TITTEL: SUPERFEIL.

Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2018 Oversetter Halmøy, Egil Forlag Gyldendal Norsk Forlag Språk ... Kjøp Superfeil fra Norske serier SUPERHELT ELLER HELT SUPER, MED NOEN FEIL En pingles dagbok møter Big Hero 6 Tolv år gamle Marshall Preston er en defektiv - en person med overmenneskelige evner som blir begrenset av noen veldige menneskelige egenskaper. Superfeil av Max Brunner. 21.

RELATERTE BØKER