Selvmedfølelse

Selvmedfølelse - Agneta Lagercrantz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agneta Lagercrantz
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Selvmedfølelse.pdf
ISBN
6827109643144

BESKRIVELSE

Bli din egen beste vennNår vi møter motstand eller har gjort en feil, er det fort gjort å klandre seg selv. Ha like stor medfølelse med deg selv som du ville hatt med en venn, råder Agneta Lagercrantz. Vis selvmedfølelse!Hvorfor virker selvmedfølelse så bra? Når vi aksepterer våre feiltrinn, går hjernen i trygghetsmodus og vi får det både bedre selv og bryr oss mer om andre. Selvkritikk og selvfordømmelse skaper derimot stress, fordi hjernen reagerer på samme måte enten vi skjenner på oss selv eller står overfor en reell trussel.I boka kan du lese om hvor stor betydning vennlighet, velvilje og selvaksept har for den psykiske helsen og for et varmere og mer inkluderende samfunn, og hvordan du kan godta deg selv og bli din egen beste venn.Alle som sliter med det moderne livets "det blir for mye for meg", vil kunne ha noe å hente i denne boken. Dr. Audun Myskja i forordet

Videoer om stress . Tre typer stress: Hvordan hindre at vanskelige livsbetingelser gir varige skader (engelsk) 1264 Antall ganger sett .

Selvmedfølelse hjelper til med å fremme selvrespekt og selvinnlevelse ved å hjelpe deg å lære å ta vare på deg selv i stedet for å kritisere når du lider eller føler at du mislyktes. Selvmedfølelse og terapeutisk arbeid med identitet og emosjoner. Få en innføring i hvordan medfølelse og selvmedfølelse bidrar i personlig vekst og endringsprosesser, og har betydning for utvikling av identitetsfortellinger og måter å møte emosjonell smerte.

RELATERTE BØKER