Pippi; Pippi vil ikke bli stor og andre serier

Pippi; Pippi vil ikke bli stor og andre serier - Astrid Lindgren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Pippi; Pippi vil ikke bli stor og andre serier.pdf
ISBN
3694433258786

BESKRIVELSE

Originale Pippi-tegneserier, fulle av humor og sjarm. Bli med Pippi når hun lager spørrekonkurranse på skolen, muntrer opp tante Laura, drar til sjøs og fisker perler på Kurrekurreduttøya - og se hva hun finner på for aldri å bli stor. Seriene utkom opprinnelig i barnebladet Klumpe Dumpe i årene 1957 - 59. Astrid Lindgren var selv manusforfatter, og Ingrid Vang Nyman tegnet.

Innbundet. Pippi; Pippi vil ikke bli stor og andre serier Astrid Lindgren 215,- innbundet. Pippi Langstrømpe går om bord Astrid Lindgren 241,- innbundet.

Langstrømpe, der han befaler henne å komme. På øya bor det ikke mer enn hundre mennesker, men Pippi finner på så mye rart, at det blir aldri kjedelig. "Snart fyller jeg ni år og da har jeg mine beste år bak meg," sier Pippi.

RELATERTE BØKER