Mat for glade tarmer

Mat for glade tarmer - Søren Lange, Mette Bender | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Søren Lange, Mette Bender
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Mat for glade tarmer.pdf
ISBN
3791383627827

BESKRIVELSE

En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten.I boken får du:En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virkerEn lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikaltEn oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarerDet er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!

Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten. I boken får du: En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt En oversikt over de 20 ... Kjøp Mat for glade tarmer fra Tanum En rik bakterieflora er avgjørende for god helse.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Mat for glade tarmer fra Cappelendamm En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten. Mat for glade tarmer bedre bakteriebalanse på 4 dager.

RELATERTE BØKER