Kristin Halvorsen

Kristin Halvorsen - Lilla Sølhusvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lilla Sølhusvik
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Kristin Halvorsen.pdf
ISBN
5969923945730

BESKRIVELSE

Gjennomslag er en personlig og ærlig fortelling om veien fra Soria Moria og inn i regjeringskorridorene - sett gjennom øynene til en av Norges tydeligste og mest populære politikere.I 2005 ble Kristin Halvorsen historisk. Endelig var SV kommet til makten - selv var hun blitt landets første kvinnelige finansminister. Tiden var kommet for å gjøre visjoner til virkelighet.I den rødgrønne regjeringen loset Kristin Halvorsen landet trygt gjennom finanskrisen, og hun satte sin egen karriere på spill for å oppnå full barnehagedekning. Nå forteller hun endelig om ekstremsporten det var å være finansminister og partileder samtidig. Om hvor nær veggen hun var da ingen belønnet partiet for arbeidet, og hvordan det føltes å sparke sin beste venn i politikken.

Under nominasjonsprosessen i Oslo SV 1984 feide den relativt ukjente 24-åringen Kristin Halvorsen partiveteranen Finn Gustavsen av banen i kampvoteringen om andreplassen på ... Kristin Halvorsen, 2014 A discussion on climate finance, green bonds, on how climate finance can help the transformation to a low carbon society, second opinions, and on how climate finance will play into the UN climate negotiations in Paris 2015. Kristin Halvorsen (59) Var finansminister 2005-2009 og kunnskapsminister i den rødgrønne regjeringen 2009-2013 for SV. Halvorsen var partileder i SV i perioden 1997-2012 og innvalgt på ... Kristin Halvorsen (56) om 30 år i politikken og sjefsstillingen i Cicero: - Det er helt lov å bli sliten ... ORDKNAPP: Kristin Halvorsen hadde lite å si da hun ankom Gardermoen direkte fra Skavlan-studioet i Stockholm torsdag kveld.

Men vi må ikke la etikken bli et urimelig hinder for å kunne ta teknologien i bruk til det beste for samfunnet. Kristin Halvorsen fra Oslo, Oslo. Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager.

RELATERTE BØKER