Gud til hverdags

Gud til hverdags - Merete Thomassen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Thomassen
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Gud til hverdags.pdf
ISBN
5849244294900

BESKRIVELSE

«Hva er det å være menneske», spør Merete Thomassen i denne boka. Livet blir som regel noe annet enn det vi ble forespeilt. De store drømmene blir sjelden realisert, og det er heller hverdagene som dominerer.Thomassen løfter opp den trivielle hverdagen som noe vi skal glede oss over. Det trivielle er menneskelig, og det er noe Gud ser på med ømhet. Vi er skapt i Guds bilde. «Og det får sannelig være godt nok.» Gud til hverdags inneholder betraktninger, bibeltekster og bønner som inspirerer til et vennlig blikk på oss selv og andre.

Det fins bøker som holder liv i andre mennesker og forfattere som forvandler angst og kaos til mening og innhold. Av Alf van der Hagen ...

En kveld om hvordan den trivielle hverdagen inviterer oss til et vennlig blikk på oss selv og andre - slik Gud ser på det menneskelige med vennlighet. Gjest: Merete Thomassen er prest, førsteamanuensis ved Det teologiske fakultet i Oslo og forfatter av boken «Gud til hverdags». Tekst: Jørgen Møller og Joachim Hejslet Jørgensen.

RELATERTE BØKER