God i muntlig?

God i muntlig? - Ingvild Handagard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Handagard
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
God i muntlig?.pdf
ISBN
7921642067916

BESKRIVELSE

Er du lærer og pedagog? Leder? Journalist? Saksformidler? Student? Eller har du ofte presentasjoner på jobben - for kolleger, kunder eller samarbeidspartnere? Fremføring i yrkessammenheng gjør at du trenger både øvelse og teoretiske kunnskaper i muntlig formidling. Fortellerteknikken din påvirker lytteren, og hvordan du sier noe, kan være avgjørende for om du klarer å skape kontakt og få gjennomslag. God i muntlig? gir deg en metode for å utvikle en faglig personlig formidling gjennom konkret trening og grundig teori. Forfatteren har forsket på muntlig formidling og fremføringskunnskap i en årrekke, og i boken God i muntlig? deler hun sin formidlererfaring som leder, journalist, forteller, forfatter og pedagog. Hun henter materiale og synsvinkler på dagens muntlighet også fra antikkens retorikk, fra dramaturgi, teatervitenskap, journalistikk og musikk.

Det stilles allsidige krav til elevenes muntlige ferdigheter. «Muntlige tekster i klasserommet» er en didaktisk grunnbok som gir lærerne på ungdomstrinnet og i videregående skole den kunnskap som trengs for å gi god undervisning i muntlig. Hvor god trenger du å være i norsk på jobben? Det avhenger selvsagt av hva slags jobb du har og hvor du jobber.

Man lærer seg god muntlig engelsk ved å se engelskspråklige filmer, men som jeg allerede har nevnt to ganger er ikke dette det samme som skriftlig engelsk. Muntlig presentasjon. Om du velger en PowerPoint eller ikke, så er det et par ting du kan ha i bakhodet for å gjøre en god presentasjon.

RELATERTE BØKER