Fra interaksjon til relasjon

Fra interaksjon til relasjon - Susan Hart, Rikke Schwartz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Hart, Rikke Schwartz
DIMENSJON
3,78 MB
FILNAVN
Fra interaksjon til relasjon.pdf
ISBN
6254653168790

BESKRIVELSE

Fra interaksjon til relasjon er en bok som presist og grundig introduserer de fem viktigste teoriene om hva tilknytning er, utviklet av henholdsvis Donald W. Winnicott, John Bowlby, Daniel N. Stern Allan N. Schore og Peter Fonagy. Samtidig kan den leses som en generell introduksjon til tilknytningsteorien. Barns evne til tilknytning utvikles i første lever år. Denne utviklingen er avgjørende for hvordan barnet takler samspillet med familie, venner, kjærester og kolleger videre i livet, og for hvordan barnet senere selv håndterer rollen som mor eller far. En del barn får imidlertid tilknytningsproblemer allerede fra de er helt små. Jo tidligere disse barna får den rette hjelpen, desto større er sjansen for å forebygge langvarige utviklingsforstyrrelser.

Spørre Om Selvmord - SOS. Barn som pårørende finnes overalt.

Susan Hart er en dansk psykolog med omfattende kurs- og foredragsvirksomhet i Danmark og Norge. Det ser også ut til at det er slike elever som fortrinnsvis blir gjenstand for krenkelser fra lærernes side (Delfabbro et al., 2006). Når læreren har en negativ relasjon til en elev, viser observasjonsstudier at læreren oftere uttrykker negative følelser i samspillet med denne eleven enn med andre elever (Stuhlman & Pianta, 2001). Regnskapsførere har lenge hatt en stabil arbeidssituasjon.

RELATERTE BØKER