Er muslimske kvinner undertrykt?

Er muslimske kvinner undertrykt? - Anne Sofie Roald | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sofie Roald
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
Er muslimske kvinner undertrykt?.pdf
ISBN
4855053132046

BESKRIVELSE

Boka ser på hvordan de muslimske kvinnene ikke bare blir påvirket av det muslimske miljøet, men også av det norske synet på dem som "undertrykte". Boka undersøker i hvilken grad undertrykkelse og press mot muslimske kvinner også kommer fra det norske storsamfunnet. Den handler også om den muslimske klesdrakten, om sløret, om selve kulturmøtet mellom innvandrere og det norske samfunnet og om hvordan det er å ha en såkalt bindestreksidentitet.

Disse kvinnene er svært sårbare. Se til Pakistan og Egypt, for eksempel.

Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din mening Ja, dere leser riktig. Endelig skal en muslimsk kvinne fortelle dere rasister som har prøvd å forklare meg hvor krenket og undertrykt jeg er, det dere liker å høre: muslimske kvinner ER faktisk mindre verdt.

RELATERTE BØKER