Det zoologiske mangfoldet

Det zoologiske mangfoldet - Eline Benestad Hågvar | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eline Benestad Hågvar
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Det zoologiske mangfoldet.pdf
ISBN
1310900505981

BESKRIVELSE

Denne grunnboka for universitets- og høgskolestudier gir en relativt detaljert oversikt over det zoologiske system. Her vises hvordan de forskjellige rekker og klasser står evolusjonsmessig i forhold til hverandre, hva som er karakteristisk for de forskjellige gruppene og hva som skiller dem. Det legges mest vekt på ytre bygning, biologi og eksempler fra vanlige norske arter. Boka har liste over zoologiske faguttrykk med forklaringer, stikkordregister og litteraturliste.

Leddyrene varierer i størrelse fra de minste insektene (noen snylteveps) og midd, som er cirka 0,2 millimeter lange, til den japanske kjempekrabben, hvor hannens ... Det biologiske mangfoldet i Amazonas er formidabelt. Antallet plante- og dyrearter her er høyere enn noe annet sted på kloden.

Natur virker også avstressende, gir rekreasjon og store opplevelser. Vakker og urørt natur er en kilde til rekreasjon og glede. Det zoologiske mangfoldet Dyregruppenes systematikk, bygning og levevis (3.

RELATERTE BØKER