Den nye epoke

Den nye epoke - Åsmund Thorkildsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsmund Thorkildsen
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Den nye epoke.pdf
ISBN
1084309054585

BESKRIVELSE

Forfatteren forsøker i denne diktsamlingen å skildre en ny og fremtidsrettet livsanskuelse. Diktene tar sikte på å ta deg med på en reise inn i en fremtid full av muligheter. En ny epoke er i ferd med å starte; Den nye epoke.

Les hvorfor ŠKODA valgte å kalle den ny elbilen ENYAQ. Reserver bil til en ny epoke. Renessansen er en sentral epoke i europeisk historie.

En ny epoke er i ferd med å starte; Den nye epoke. Den nye 500 «la Prima» vil bli bygd på en helt ny plattform som er designet for hele det neste tiåret. Dette vil sikre at serien har konkurransedyktige egenskaper samt en enda mer overraskende ladesyklus-autonomi for urbant bruk, sammenlignet med alle 500-modeller i historien. Ny epoke for lys faget .

RELATERTE BØKER