Argumentasjonsteori

Argumentasjonsteori - Magne Reitan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Reitan
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Argumentasjonsteori.pdf
ISBN
6758819060298

BESKRIVELSE

Denne boken gir en introduksjon til moderne argumentasjonsteori. Den tar opp tradisjonelle temaer som tolkning, presisering og definisjon, ulike argumentative strukturer og evaluering av argumenter. Boken drøfter induktive argumenter, analogiargumenter, argumenter om årsak og virkning m.m., og tar også for seg moderne feilslutningsteori. Et appendiks omhandler normativ og etisk argumentasjon. Boken er den bredeste fremstillingen av moderne argumentasjonteori på norsk, og er skrevet med utgangspunkt i nyere internasjonal utvikling på feltet. Magne Reitan er ansatt ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU. Han har i en årrekke undervist i logikk og argumentasjonsteori. Hans forskningsområde er også innenfor argumentasjonsteori.

Den tar opp tradisjonelle temaer som tolkning, presisering og definisjon, ulike argumentative.. Argumentasjonsteori, språk og vitenskapsfilosofi Føllesdal, Dagfinn - Walløe, Lars Heftet / 2000 / Bokmål Emnet gir en innføring i moderne logikk og argumentasjonslære. Logikk og argumentasjonslære er studiet av god og dårlig argumentasjon og spesielt av logisk gyldig og logisk ugyldig argumentasjon. Argumentasjonsteori.

Proceedings of the Ninth Conference of the International Society for the Study of Argumentation.. Reitan, Magne Kristian ... Argumentasjon og argumentasjonsteori.

RELATERTE BØKER