Tro under tvil

Tro under tvil - Tom Arne Møllerbråten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Arne Møllerbråten
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Tro under tvil.pdf
ISBN
3154407880011

BESKRIVELSE

Tanker fra en kristen skeptiker I denne boka settes tvilen under lupen. Møllebråten tar opp ulike måter å tvile på og ulike sider ved det å være en kristen tviler. Forfatteren mener at tvil er vanligere enn vi ofte liker å tro, og målet hans er å nærme seg tvilen på samme måte som man nærmer seg troen. For hvis troen er sann, så må også den tåle å granskes.

Men dei ville ikkje. Kjøp Tro under tvil fra Tanum Tanker fra en kristen skeptiker I denne boka settes tvilen under lupen. Møllebråten tar opp ulike måter å tvile på og ulike sider ved det å være en kristen tviler.

Fremstillingen er lett og pratende, Møllerbråten har kunnskap på mange felt, men går dessverre sjelden i dybden. Han stiller mange spørsmål som ikke blir forsøkt besvart.

RELATERTE BØKER