Sov godt

Sov godt - Mark Billingham | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Billingham
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Sov godt.pdf
ISBN
7446499468199

BESKRIVELSE

Alison kan se, høre og føle, men hun kan ikke røre seg. Politiet tror først at de står overfor en seriemorder som har gjort en feil fordi Alison overlever. Men snart finner kriminalførstebetjent Tom Thorne ut at hun er morderens mesterstykke. Thorne er en litt sær politimann med sans for outsidere og Johnny Cash. Kan han nå inn til Alison? Og hva slags menneske er det som ved en feiltakelse dreper tre kvinner, men lykkes med å holde den fjerde i et slags live? Dette er den første boka om Tom Thorne.

Hvilestund Kjærlighet Lille My Misabel Mummihuset Mummimamma Mummimamma lengter hjem Mummipapppa Mummitrollet Sniff Snorkfrøken Snusmumriken Snusmumriken og ildånden Sov godt Tro mot opprinnelsen Vennskap. Vår pris: 249,- Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager.

Når vi sover, jobber kroppen vår med å vedlikeholde immunforsvaret vårt, og å gjenoppbygge vev og organer. Sov godt - Gode råd for bedre søvn. Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell Sov godt - Mal for søvnkurs for deg som jobber på frisklivssentralen.

RELATERTE BØKER