Norske militærfly

Norske militærfly - Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Mo, Ole Bjørn Sælensminde
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Norske militærfly.pdf
ISBN
1448233192005

BESKRIVELSE

NORSKE MILITÆRFLYgir en kortfattet og oversiktlig fremstilling av den norske militære flyparken gjennom tidene. Den retter seg mot entusiaster, fagfolk og historikere, kort sagt, alle som er interessert i fly og flyhistorie. Alle tegninger er i samme målestokk om ikke annet er oppgitt.

Dette skjer blant annet på ... Russiske bombefly langs kysten - norske F16 kunne ikke ta av. ...

Denne kategorien har følgende 14 underkategorier, av totalt 14. A Angrepsfly‎ (46 sider) Antiubåtfly‎ (10 sider) B Bombefly‎ (123 sider) E Fly brukt til elektronisk krigføring‎ (5 sider) J «Norske Militærfly» av Bjørn Helge Larsen - Dette er et praktverk, sier Bjørn Svingen om den særdeles grundig og informative boka «Norske Militærfly» som selges fra hangar 3 under flystevnet.|| - Boka imponerer med enkle beskrivelser av flyene og en tre-plan skisse pluss et illustrerende sidebilde av flyet. Norske militærfly - addendum.

RELATERTE BØKER