Elvis likte ikke fisk

Elvis likte ikke fisk - Atle Nielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Nielsen
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Elvis likte ikke fisk.pdf
ISBN
6948319341306

BESKRIVELSE

Tidligere har Frode Øverli og Atle Nielsen gitt deg alt du ikke trenger å vite om fotball, popmusikk og film. Nå er de her igjen med den store boken der unyttig informasjon virkelig kommer til sin rett. Her er det beste fra de tre tidligere bøkene og massevis av ny unyttig kunnskap. Visste du at Elvis ikke likte fisk og at Rolling Stones heter Lapides Provolventes på latin? Eller at det faktisk er forbudt å fiske hval i Oklahoma? Eller at bier ikke har ører? Boken er spekket med unyttig info, med Frode Øverlis karakteristiske tegninger som reisefølge.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Elvis likte ikke fisk: (og 999 andre ting du ikke trenger å vite) Av Atle Nielsen Forlag Schibsted ISBN 9788251657785 Utgitt 2012 (1. utgave), Innbundet Kjøp Bøker og magasiner elvis på Kelkoo.

Men det er jo sunt, så har veldig lyst til å prøve å venne meg til det over tid. Utgangspunktet mitt til fisk (og kjøtt) er omtrent som folk flest tenker om å plukke opp en feit brun iberiasnegle fra hag... Jeg spiser det når vi har det, men det vokser i munnen min, kjenner på en kvalme.

RELATERTE BØKER