Eg et meg sjølv som lyng

Eg et meg sjølv som lyng - Olga Ravn | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olga Ravn
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Eg et meg sjølv som lyng.pdf
ISBN
6306600208684

BESKRIVELSE

Frå jente til kvinne. Eg et meg sjølv som lyng er ei lyrisk, temperamentsfull og original samling om å rive seg laus frå rolla som ung jente, utan å vite kva ein elles kan vere. Olga Ravn skriv i denne debutboka om lengten etter å vere bortanfor det seksualiserte og om kroppen som skodeplass for privat og offentleg dragkamp. Verda trengjer seg på, og kroppen går sine eigne vegar. Språket i denne boka er viltveksande, prega av overskot og mot. Boka er gjendikta av Inger Bråtveit.

Forlagsstempel på nedre snitt. Nynorsk. Eg et meg sjølv som lyng er ei lyrisk og temperamentsfull samling om å lausrive seg frå rolla som ung jente, utan å vite kva ein elles kan vere.

SAMLAGET OSLO 2016 eg kultiverer eit tre med ei snor eller eg kan det. tre med tillegg det skogbrynet sin tilsynekomst og stille lyssetjing whereever, band på grein på tre, tillegg.

RELATERTE BØKER