Dinosauren Brøle!; tyrannosaurus rex

Dinosauren Brøle!; tyrannosaurus rex - Jeanne Willis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanne Willis
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Dinosauren Brøle!; tyrannosaurus rex.pdf
ISBN
5613135833699

BESKRIVELSE

Bli kjent med tyrannosauren Brøle i en kul og underholdende dinosaurbok for de aller yngste. Visste du at Tyrannosaurus Rex hadde tenner store som bananer? Denne boka handler om en tyrannosaur som blir kalt Brøle, men du møter også et par andre forskjellige dinosaurer. Brøle er kjent for å sette de andre på plass med de fæle brølene sine. Men det er én dinosaur han aldri skremmer eller refser. Bakerst i boka er det et oppslag med enkle dinosaurfakta for den som vil lære om de farlige og forhistoriske dyrene.

Tyrannosaurus hadde en muskuløs kropp og gikk oppreist på to kraftige bakbein. Den holdt ... Kjøp Dinosauren Brøle! fra Bokklubber Bli kjent med tyrannosauren Brøle i en kul og underholdende dinosaurbok for de aller yngste.

There were even bigger meat eaters than T. Rex. 201 Free images of Tyrannosaurus Rex.

RELATERTE BØKER