Det store svaet

Det store svaet - Casper André Lugg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Casper André Lugg
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Det store svaet.pdf
ISBN
4653200375633

BESKRIVELSE

Ingen fanger storheten i øyeblikket som Casper André Lugg. I Det store svaet tar han mesterskapet til nye høyder. Hva enten en fugl stopper flukten sin midtveis over myra, eller han tenker på flammene over apostlenes hoder, utfolder diktene seg i spennet mellom den åpne erfaringen av verden her og nå, og den lille troen som blir så stor for den som leser.

Hva enten en fugl stopper flukten sin midtveis over myra, eller han tenker på flammene over apostlenes hoder, utfolder diktene seg i spennet mellom den åpne erfaringen av verden her og nå, og den lille troen som blir så stor for den som leser. Kjøp Det store svaet. Ingen fanger storheten i øyeblikket som Casper André Lugg.

Hva ... Det store svaet kan ein sjå på som ei avdekking av trua, ein sjølvrefleksjon i form av ein heller smertefull sjølvfortæring og kannibalisme: «og jeg kan nesten / gape / over min egen neve». Samstundes ber dikta fram eit ønskje om å romme smertefulle erfaringar: «Jeg ber om å romme / det jeg ikke har ord for // som de varme / steinene // rundt et utbrent bål». Kjøp Det store svaet fra Tanum Ingen fanger storheten i øyeblikket som Casper André Lugg.

RELATERTE BØKER