Black Rabbit Hall

Black Rabbit Hall - Eve Chase | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eve Chase
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Black Rabbit Hall.pdf
ISBN
6798952796645

BESKRIVELSE

En stemningsmettet og spennende roman for alle som liker Daphne Du Mauriers Rebecca. Feriene i Black Rabbit Hall er perfekte, syns Amber. Tidløse. Det er aldri stort som skjer. Helt til det er akkurat det det gjør. Vi følger den britiske overklassefamilien Altons liv i det gamle godset langs kysten av Cornwall i noen uker i 1960-årene. Et fritt og lykkelig liv, inntil katastrofen inntreffer og farens gamle venninne og hennes sønn, Lucien, dukker opp.Da London-jenta Lorna tre tiår etter har snirklet seg langs mørke, våte veier og funnet det fordums storslagne godset, vet hun at det er der hun vil gifte seg samme høst. Stedet vekker noe dypt inni henne, og bringer tilbake minner om den døde moren. Ubønnhørlig og besnærende griper fortid og nåtid i hverandre. Eve Chase bor i Oxford med mann og tre barn. Black Rabbit Hall er hennes debutroman. «... et praktfullt, nydelig skrevet eventyr for voksne.» Lisa Jewell. «En, mørk, vakker og fullkomment fengslende fortelling.» Rowan Coleman. «... et forførende under av en roman, som med sin gjenklang av Daphne du Maurier og Dodie Smith frister deg med inn i en verden der ikke noe er helt sånn som det først fremstår.» Elizabeth Fremantle

Den forteller om grådighet og galskap, og om falsk og ekte kjærlighet. Black Rabbit Hall er hennes debutroman. LES MINDRE Emner: Slott og herregårder Familie Overklassen.

Vi følger den britiske overklassefamilien Altons liv i det gamle godset langs kysten av Cornwall i noen uker i 1960-årene. Kjøp Black Rabbit Hall fra Tanum En stemningsmettet og spennende roman for alle som liker Daphne du Mauriers «Rebecca». Feriene i Black Rabbit Hall er perfekte, syns Amber.

RELATERTE BØKER