Tegn ansikter på 15 minutter

Tegn ansikter på 15 minutter - Jake Spicer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jake Spicer
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Tegn ansikter på 15 minutter.pdf
ISBN
7461885022091

BESKRIVELSE

En enkel og lettfattelig nybegynnerbok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år! Tegn ansikter på 15 minutter er en bok full av enkle oppgaver som alle kan klare for å lære seg de mest grunnleggende tegne- ferdighetene. La deg inspirere av de flotte illustrasjonene, og følg instruksjonene steg for steg for å lage dine egne kunstverk. Når du har kopiert teknikkene og lært deg å mestre dem, kan du benytte den samme fremgangsmåten til å tegne familie og venner.I motsetning til mange kunstbøker som kan virke kompliserte og svevende, er dette en enkel og lettfattelig bok for alle tegneglade mellom 10 og 70 år, som vil fylle opp den kreative verktøykassa.

Boken er full av gode og enkle oppgaver som alle kan klare. Den gir en god innføring med otte illustrasjoner, slik at lærer de mest grunnleggende tegneteknikkene.

Heftet . Jake Spicer You will be able to draw faces by the end of this book .

RELATERTE BØKER