Side om side

Side om side - Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Side om side.pdf
ISBN
9211669337243

BESKRIVELSE

Side om side er et temahefte i norsk som andrespråk på høyere nivå. Heftet inngår i en serie frittstående hefter med ulike tema som har som mål å bedre tekst- og begrepsforståelse samt utvikle skriveferdigheter. Heftene passer godt på kurs rettet mot "Test i norsk - høyere nivå" (Bergenstesten) og universitetenes trinn 3-eksamen.

Sistnevnte er skrevet ut etter overgangen til TV Norge. Foto: NTB Scanpix/Erlend Aas Bekrefter ny sesong av «Side om side» «Side om side» har premiere på NRK1 lørdag klokken 19:55.

Vær advart. Handlingen i «Side om side» baserer seg rundt tre umake familier. En idé som ifølge Falch ikke er unik, og derfor må inneholde noe spesielt som fristet hos Donick Cary. «Side om side»-stjernen Charlotte Frogner er blitt mamma - Jeg kan bekrefte at vi har fått en nydelig liten jente, sier skuespilleren til Seoghør.no.

RELATERTE BØKER