På kjøret

På kjøret - Eskil Engdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eskil Engdal
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
På kjøret.pdf
ISBN
1896475486619

BESKRIVELSE

På kjøret er et kresent utvalg reportasjer skrevet av en av våre beste skribenter. I mer enn 20 år har Eskil Engdal hatt hele verden som sitt arbeidsfelt, alltid kompromissløst til stede, noen ganger med livet som innsats. I møter med den internasjonale overklassens overflod og dekadanse tegner han et burlesk bilde av vår samtid. Han stiger om bord på tidenes største og dyreste cruiseskip, og prøver seg på Big Game-fiske på de store oseaner. Samtidig forteller han om vår tids moralske og fysiske forfall, om utspekulert kriminalitet og jakten på nye ressurser. I Ciudad Juarez flyter likene i gatene der han går, i Zimbawe deltar han i jakten på bloddiamanter, og ved Fuji-fjellet går han inn i en skog der japanske forretningsmenn forsvinner for å dø. Reportasjene hans er fortalt i et fortettet litterært språk; rått, humoristisk og poetisk. Eskil Engdal er født i 1964 på Ørland. Han har jobbet over 20 år som journalist i Dagens Næringsliv. Han mottok SKUP-prisen i 2011, og i 2012 fikk han Internasjonal reporters Journalistpris. I 2013 ble han tildelt presseprisen «Gullpennen» av Riksmålsforbundet. "I folketroen lever forestillingen om at inne i skogen har fuglesangen stilnet, at de dødes plagede sjeler herjer i kveldstimene hvor sløret mellom den virkelige og den spirituelle verden er på sitt tynneste. - Let's get lost!, sier Azusa Hayano og går mot skogens indre." (fra boken)

I mer enn 20 år har Eskil Engdal hatt hele verden som sitt arbeidsfelt, alltid kompromissløst til stede ... Til nå har Lene klart seg med armene, men skal hun fortsette på kjøret må hun snart ta i bruk andre kroppsdeler - lysken, nakken, fotsålene.Bloddråpene renner ned håndbaken. Etter flere mislykkede forsøk treffer Lene åren.

Han er ute av kontroll. «On the Road» (eller «På kjøret» som er den fiffige tittelen den fikk i Norge) er et av beat-generasjonens mest betydningsfulle verk. I forbindelse med filmatiseringen som snart kommer på dvd, gir vi deg en kjapp innføring i boka. På kjøret Min far kjøpte i vanvare en Dina-plate, og ga den til meg.

RELATERTE BØKER