Med livet foran seg

Med livet foran seg - Émile Ajar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Émile Ajar
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Med livet foran seg.pdf
ISBN
8202578202454

BESKRIVELSE

"Med livet foran seg" fortelles av Momo, en nysgjerrig og uskyldig arabisk gutt med et stort hjerte. Han vet ikke mye om seg selv, ikke engang hvor han kommer fra og hvor gammel han er. Det er madame Rosa, en pensjonert jødisk prostituert, som lærer ham alt om livet i Paris-forstaden Belleville, og hva som ligger foran ham. Med vidunderlige personer, hjerteskjærende handling og selvoppfunnet språk har forfatteren skapt et mesterverk som har vært helt stildannende.

(m2-int) En e-post med detaljer har blitt sendt til leverandøren. (Bibliotek-Systemer As, [email protected]). "Med livet foran seg" fortelles av Momo, en nysgjerrig og uskyldig arabisk gutt med et stort hjerte.

Det er madame Rosa, en pensjonert jødisk prostituert, som lærer ham alt om livet i Paris-forstaden Belleville, og hva som ligger foran ham. 10 kommentarer om " Med livet foran oss " MT 5. april 2013, 09:56.

RELATERTE BØKER