I tallenes verden

I tallenes verden - Vigdis B. Petersen, Kjartan S. Tvete | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis B. Petersen, Kjartan S. Tvete
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
I tallenes verden.pdf
ISBN
8915834033966

BESKRIVELSE

"I tallenes verden" ledes leserne fram mot situasjoner og problemer som er egnet for aktiv eksperimentering og utforskning. Slik brytes det vanlige mønsteret der nytt stoff først presenteres og gjennomgås for at leserne skal praktisere den nye kunnskapen gjennom oppgaveløsning. Emner fra elementær tallteori danner en felles kontekst for arbeid mot overordnede mål, med mulighet for ulik vektlegging av stoff og kapitler. Boka sikter mot å gjøre lesere fortrolig med tallbegrep, tallregning og tallegenskaper, slik at de kan planlegge aktiviteter som stimulerer elevenes nysgjerrighet. Boka er aktuell på flere nivåer i den nye grunnskolelærerutdanningen. Den vil være egnet til å utvikle lærerkompetanse i utforskende og samarbeidende undervisningsformer og for diskusjoner og presentasjoner for hele klassen. Emner som tas opp i boka er: Tallfølger og figurtall, Primtall og primtallsfaktorisering, bevisteknikker.

Marie D. Jones og Larry Flaxman har begge bakgrunn fra metafysikk, vitenskap og forskning på paranormale fenomener. Tallenes tale.

1996: Brageprisen for beste barnebok, Kulturdepartementets pris for beste norske fagbok for barn I tallenes verden har 4 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

RELATERTE BØKER